─ VENDÉGEIm

mondták

Talán a verseny előtt utoljára, de újra itt vagyok, és ezúton is szeretném Hálámat kifejezni Bárányos Zsuzsának, a fantasztikus munkájáért, és türelméért, mert az eredmény lenyűgöző!!!

Köszönöm-köszönöm!

Kulcsár Edina

szépségkirálynő, modell

Nem hiszek a csodákban, a néhány nap utáni átváltozásban. Amit évek alatt követtünk el a testünk ellen, azt csak lassan, szisztematikusan tudjuk helyrehozni. Megfelelő étkezéssel, mozgással és persze segítséggel.

Nekem Bárányos Zsuzsa segít és a csodás gépei, hogy testileg és lelkileg a legjobban érezhessem magam. Ahogy egy korombeli nőnek kell!
Csak ajánlani tudom!

Náray Erika

színművésznő, énekesnő, szinkronszínész

Kedves Zsuzsi!

Köszönöm szépen a hozzáértésed és a fantasztikus forradalmi technológiát, a ZSÍRFAGYASZTÁST, amivel tényleg bárki megszabadulhat akár a legmakacsabb zsírpárnáitól is!

Puszi

Balassa Gábor

modell, férfimanöken, kommunikációs tanácsadó

Kaptam egy ajánlást, egy lehetőséget Bárányos Zsuzsa szalonjába testem regenerálására.
Már az első kezelésnél 8cm-rel vékonyabb lett a derekam.
A nyirok működést igen aktívvá tette és nagyon hasznosnak bizonyult.

Mindenkinek ajánlom!

Oszvald Marika

Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes

Egy kolléganőm javaslatára jöttem el Zsuzsához, mivel IMÁDOK ENNI, főleg az olasz tésztákat, pizzákat, jó kenyereket, tehát szénhidrátfüggő vagyok, nyáron pedig mindent megettem, ami körülöttem fellelhető volt. A másik baj, hogy idő híján a munka és a család mellett nehéz beiktatni a rendszeres mozgást.

Nyár végén viszont észhez kellett térnem, mivel október 20.-án  a Budapesti Operettszínház színpadán egy szál kombinében kell kiálljak Zórika szerepében a Cigányszerelemben.

Így hát Zsuzsa egy igazi mentőöv volt számomra, és a diéta mellett látványosan meg tudta gyorsítani a visszaalakulásom, fájdalommentesen, laza, nyugodt, baráti légkörben, pihenve az ágyon! Még a tea is isteni volt, amit Zsuzsa kötelezően kínált.

Mindenkinek nagy szeretettel ajánlom, aki kényelmesen gyors, de tartós megoldást szeretne!

Fischl Mónika

színművésznő, énekesnő

Nagyon gyakran hallom azt a környezetemben, hogy „Jaj, de jó! Jön a nyár!
A meleg miatt végre nem lesz étvágyam, legalább fogyok egy kicsit!” Azt hiszem én vagyok az egyetlen, akire ez nem igaz. Valahogy nyáron sokkal „kívánósabb” vagyok, mint egyébként. Biztos hozzátartozik az is, hogy nem dolgozom annyit, tehát nem mozgok rendszeresen.

Minden este a kerti sütögetés, és 1 hét all in clusive nyaralás eredményeképpen kezdtem magam nem jól érezni a bőrömben. Szomszédom ajánlotta nekem Bárányos Zsuzsát, -aki mellesleg néhány utcányira lakik tőlem- ,hogy kavitációs zsírbontással, különösebb koplalás nélkül elképesztő eredményekre számíthatok.

Még csak szkeptikus sem voltam, hiszen a fogyókúra változatait nem is ismertem, mert mindig a természetben bíztam. Elmentem Zsuzsához, ahol a jó hangulat, és finom tea mellett 2-3 óra alatt megszabadított 6 és 8 cm-től.
Szinte hihetetlen volt!

Mindenkinek szívből ajánlom a Zsuzsát, mert szakmai hozzáértése páratlan, és nem csap be.

Ha nem tetszik is, megmondja, hogy hol gondol felesleges cm-t rajtam.
Ez különösen szimpatikus.

Jó nála lenni!!!

Szendi Szilvi

színművésznő

Fiatal színésznőként fontos számomra az alakom megőrzése!

A Színpadon is és a civil életben egyaránt szeretek csinosan, divatosan öltözködni. Folyamatosan vigyáznom kell az a megjelenésemre és az alakomra, ezért tulajdonképpen állandóan fogyókúrázom.

A férjemmel Zsolttal, sokféle tisztítókúrát és fogyókúrát kipróbáltunk már. A rendszertelen időbeosztásunk miatt sajnos rendszertelenül étkezünk, és nem mindig tudunk odafigyelni a bevitt kalóriára sem. A Kavitációs zsírbontó géppel való kezeléseket és a finom teákat, melyek fokozzák a nyirokkeringést, kúraszerűen szoktuk igénybe venni és ilyenkor mindig sikerül néhány centitől megszabadulnunk, így „Szinten tartjuk magunkat!”

Zsuzsához azért szeretünk járni mindketten, mert otthonos környezetben lát „vendégül” ahol kellemesen tudunk „Lazítani!”

Lukács Anita

színművésznő, operetténekes

A kisfiam születését követően a kollégáim és a barátaim tanácsára kerültem Zsuzsához akkortájt, amikor már újra szerettem volna visszatérni a színpadra.

A kezelések alkalmával ez a módszer segített átvészelni azt az időszakot, amikor sikerült a terhesség és a szülést követő hónapok alatt rám rakódott súlyfelesleget megmozdítani, beindítani a fogyást és regenerálni a bőrt. Mindezt rövid idő alatt, fájdalommentesen, rendkívül hatékonyan, mégis egészségesen, igazi baráti légkörben! Ez lelki szinten is segített feldolgozni a változásokat és reményt adott a napról-napra rendkívül jól látható javulással, hogy esetleg még visszanyerhetem a régi önmagam, ami nem csak esztétikailag volt fontos színésznőként, számomra, de egészségileg is!

Sok mindent kipróbálok, még úton vagyok, de már uralom a testem és ezt nagy részben Zsuzsának és módszerének köszönhetem, melyet szívből ajánlok, nem csak anyukáknak! 😉

Siménfalvy Ágota

színművésznő, énekesnő

Szeretettel várlak szalonomban!

JELENTKEZZEN KONZULTÁCIÓRA TELEFONON MOST! +36 (20) 396 1953

Merjen segítséget kérni és ne bizonytalan forrásokból informálódva próbáljon meg fiatalos maradni! 

A lehetőség már adott, csak élni kell vele!

Lépjen kapcsolatba velem:

Írjon üzenetet!

Cím

2011 Budakalász,
Szegfű utca 39.

(Rózsa utcai bejárat)

Kövessen FACEBOOKON: