─ Hidroabrázió

az ultrahang és rádiófrekvencia ötvözete

Hidroabrázió

az ultrahang és rádiófrekvencia ötvözete

─ Bőrünk

felépítésénél fogva,

egy réteges, egyenletesen hámló tökéletes szervrendszer, mely születésünktől fogva biztosítja az epiderma megújulását.

A szépségiparban számos próbálkozás és eredmény bizonyítja, hogy a”fiziológiás hámlást” felgyorsíthatjuk, normalizálhatjuk.

A megerősödött, megvastagodott, „keratinos” és oxigénhiányos bőrt

képesek vagyunk különböző módszerekkel megújítani, előkészíteni a megfelelő hatóanyag bevitelre.

A régi gyakorlat és a modem kozmetikai „tudomány” is kiemeli a radírozás fontosságát illetve az előkészítés maximális gyakorlatát a letisztítás menetében.

A pellingezések közül több gyakorlat látott napvilágot az évtizedek során.

A módszerek egyike a: hidroabrázió

Az eljárás lényege

a bazális rétegre gyakorolt mikromasszázs,

mely nem csak a szövetek alapstruktúráját stimulálja, táplálja (hatóanyag bevitel esetén), hanem a stratum disjunctum (leváló-hámló réteget) is eltávolítja a speciális spatulák finom rezgésénél fogva.

A hidroabráziós metódus, merőben más, mint a már megszokott és jól bevált, erősebb mechanikai hatással „dolgozó” mikroabráziós kezelés.

A már említett kozmetikai módszer, mindamellett, hogy bármely évszakban használható-ellentétben a mikroabrázió idény jellegével- egy kiváló hatóanyag bevivő innováció.

Az ultrahang és rádiófrekvencia ötvözetE

egy ritka „hibrid” fizikai erőforrással biztosítja az eljárás hatékonyságát.

 

A 25 KHz-es ultrahang- mikromasszázs fej, mélyebb rétegben képes anyagcsere fokozó és pH –érték állító hatással bírni a sejtekre, hosszabb távon a szövetekre.

A rádiófrekvencia „rezonáló” hatása és a nedvesítő-funkció együttesen lehetővé teszi a kíméletes hámeltávolítást.

A rádiófrekvenciás és ultrahangos hatás révén ugyanis olyan mikroleválás következik be a megkeményedett és elhalt szarusejtek közt, ami egy folyamatos kúrajellegű alkalmazás során visszaállítja a normális fiziológiás hámlást, ami egészséges körülmények között végbe megy a hámban.

A hidroabrázió

enyhe mechanikai, de annál hatÉKONYABB kozmetikai feltöltő és peelingező hatású ELJÁRÁS

Egyedülállóságát csak az a rokoneljárás kérdőjelezhetné meg, amit sok kozmetikus végez (fent említve) ősszel-tavasszal, pigment és egyéb elváltozásokra. A sokak által preferált és kedvelt mikrodermabráziós kúrákat felváltja hosszú távon a hidratáló, hámpeelingező módszer. Bár a csiszolás alumínium kristállyal történő variációja is hathatós változást idéz elő vendégünk bőrén, ugyanilyen jellemzőkkel bír az RÖS’S gépgyár ULTSET nevű anti-age hatású hidro-peel készüléke, amely bőrmegújító és hegkezelő, hámproliferációt segítő, kíméletes és kevesebb komplikációt felvető rádiófrekvenciával kombinált UH-os készüléke.

Biztonságosabb

és egyszerűbb kezelést biztosít

A bőrcsiszolás során – alumínium kristályos vákuumkezeléssel egybekötve – nagyobb a lehetősége a bőrsérülések, nedvedző elváltozások kialakulásra, melyek aztán heggel gyógyulnak, akár maradandó nyomokat hagyva maguk után.

A hidroabráziós ULTRSET gép egyike azon vizes közegben ható, csiszoló készülékeknek, melyek a legkorszerűbb technológiát képviselik hazánkban és világszerte.

Könnyen kezelhető és korszerű spatulákkal történik a kezelés, mely lehetővé teszi a nagyobb arcterületek és a kevéssé megközelíthető szemkörnyék ápolását, a hám megújítását­ (a kisméretű spatula a szemkörnyék peeling funkcióját segíti).

A Rös ‘s

Barcelona ULTRASET

ultrahanggal és rádiófrekvenciával kombinált, arc és testkezelő kozmetikai tornya, kiváló példa a fent említett korszerű szolgáltatás kivitelezésére. A több évtizedes tapasztalattal bíró cég, gépgyártó-szegmense olyan követelményeknek felel meg európai illetve világszínvonalon, ami mind formailag, mind technikailag utánozhatatlan.

Több ismert európai szépségipari cégek kérik ki szoftver vonalon a RÖS ‘S BARCELONA tanácsát, vagy akár design-szempontjából is ad ezen prémium kategóriás óriáscég, divatirányzatot számos európai anyacégnek.

A nedvesítő funkciót mélyradírozással kombináló kezelés robbanásszerű elterjedése, lehetővé tette

a gyorsabb és modernebb hámlasztó és halványító elektrokozmetikai kezelések elterjedését.

Hidroabrázió

kezelés ára

Hidroabrázió kezelés

13.500 Ft

Szeretettel várom szalonomban!

JELENTKEZZEN KONZULTÁCIÓRA TELEFONON MOST! +36 (20) 396 1953

Merjen segítséget kérni és ne bizonytalan forrásokból informálódva próbáljon meg fiatalos maradni! 

A lehetőség már adott, csak élni kell vele!

Lépjen kapcsolatba velem:

Írjon üzenetet!

Cím

2011 Budakalász,
Szegfű utca 39.

(Rózsa utcai bejárat)

Kövessen FACEBOOKON: