Bárányos Zsuzsa –

Az elektro-szépészet alapítója, kozmetikus szakember

Bárányos Zsuzsa nem ma kezdte, hosszú évek óta áll a fogyni, formálódni, szépülni vágyó hölgyek szolgálatában. Kellemes hangulatot, nyugalmat, nőiességet sugárzó szalonjában faggattam szakmai hitvallásáról, motivációjáról, folytonos újításairól.

Régóta foglalkozol alakformálással, nagy tapasztalatra tehettél szert…

19 éve dolgozom kozmetikusként. Több mint 18 éve megismertem egy különleges elektrokozmetikai gépet a JAMUTRON MULTIMED 1-et. Számomra sorsdöntő volt ez a találkozás. 1992-ben egy olyan berendezés, ami ránctalanít és az alakjavítás összes problémájára megoldást ad! Néhány hónappal korábban az iskolában még azt tanultuk, hogy meglévő ráncokat már nem lehet eltüntetni, csak a kialakulásukat lehet megelőzni vagy késleltetni. Az elmúlt években egy vendégem volt csak, aki ismerte az eljárást és ezért kereste. Mindenki másnak újdonság a mai napig is.

 Mi motivált, amikor a testszépítéssel, testformálással kezdtél foglalkozni?

Nagyon kevés mosolygós emberrel lehet találkozni az utcán, még kevesebb hölgy mosolyog a saját tükörképét látva. Sokszor persze túl szigorúak magukhoz, de mégis ott vannak a felesleges kilók és a lassan elmélyülő ráncok. Nem segítenek a hirdetésekben látott csodakrémek és tabletták. Nagyon szeretem a munkámat, hivatásomnak tartom. Lassan két évtizede keresem a minél látványosabb, tartósabb és gyorsabb eredményt mutató kezeléseket.

Folyamatosan képzem magam, próbálok ki új módszereket. Mindig beváltak az újdonságok?

Sajnos volt rá példa, hogy a 62 éves modellen semmi eredményt nem tapasztaltam /ő sem/ egy szinte csodákat ígérő kozmetikai szisztéma kipróbálásakor. Természetesen az eredményt a gép forgalmazójának is megmondtam, hát nem örült neki. Vendégeim nem is találkoztak ezzel az eljárással nálam.

Többféle eljárást használsz? Ahány ember, annyi féle bőr, annyiféle probléma, nyilván nem lehet mindenkire ugyanazt a kezelést alkalmazni…

Sokszor keresnek meg különböző kezelést kérve, ilyenkor mindig megkérdezem, hogy mi az, amin változtatni szeretnének. Előfordul, hogy a problémát más kezeléssel lehet megoldani. Nincs legjobb gép vagy legjobb eljárás, csak a vendég számára akkor legmegfelelőbb. Sőt, szerintem igazán látványos eredményeket mindig több kezelés kombinációjával lehet elérni. Ez az, ami mindig egyénre szabott. A vendégek életét sokszor egy apró szépséghiba vagy elváltozás keseríti meg.

Sikeres vagy, szereted a munkádat, folyton újítasz, nem ülsz a babérjaidon. Mi a titkod?

Sokféle eljárást, anyagot próbáltam már ki. Egy részüket megette az idő vasfoga, de van olyan kezelés, amit a mai napig szívesen ajánlok. Továbbra is keresem az új módszereket, mindenre nyitott vagyok. A gyakorlatban derül ki, hogy mi az, amit a vendégek megszeretnek, mert a kezelések után, a tükörbe nézve az eredmény mosolyt csal az arcukra. Ehhez keresem továbbra is a segítő eszközöket. Amikor egy vendég elárulja nekem, mi az, ami zavarja, ha tükörbe néz, akkor együtt fogjuk megtalálni a megoldást és végigjárni az odáig vezető utat. Köszönöm minden vendégemnek a bizalmat, mert itt tényleg a bőrét viszi a vásárra, és abból csak egy van.

 

Szerző: R. Kelényi Angelika

Szeretettel várom szalonomban!

JELENTKEZZEN KONZULTÁCIÓRA TELEFONON MOST!
 +36 (20) 396 1953